„Érintkezzetek minden vallás követőivel a barátság és testvériség szellemében.”   (Bahá’u’lláh)

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Szegedi Bahá’í Közösség szervezésében,
“A fény és árnyék harca – az egyén, a közösség, és az emberiség szintjén”
címmel – kerekasztal beszélgetésre

Időpont: 2012. október 13-án szombaton 16:00 órai kezdettel
Helyszín: B-612 Kulturális Műhely (Szeged Bécsi krt.7.)
Kérdések:
1. Hogyan érvényesül és milyen hatással van az egyénre a fény – szellemiség, avagy az árnyék – ego? (Hogyan tüntethetjük el a fátylakat, amelyek a lelket  eltakarják, hogyan tükrözhetjük vissza az Isteni Fényt?
2. Az emberek különböző közösségekben élnek (családi, baráti, munkahelyi, iskolai, vallási közösségek). Mit tehetünk azért, hogy fénnyel teli, együttműködő közösségekben élhessünk a versengéssel ellentétben?
3. A világ egyensúlya felborult, az emberiséget a hatalomvágy miatt szenvedések sújtják. (Mit tehetünk azért, hogy az emberiség a világbéke és a valódi jólét állapotába jusson?)
A kerekasztal moderált beszélgetés hat különböző világvallás képviselőjével: hindu, buddhista, zsidó, keresztény, muszlim és bahá’í. A beszélgetés után a közönség  is tehet fel kérdéseket az egyházak képviselőihez. A programra a belépés ingyenes.
További információ: 20/319-0330

Legfrissebb hírek

Meditáció és imatalálkozó Budapesten

Meditáció és imatalálkozó Budapesten Február 10-én, szombaton, nagy szeretettel várunk minden barátunkat egy meditációs és imatalálkozóra a Magyarországi Bahá’í Közösség Központjában. Időpont: 2024. február 10.,

Tovább olvasom »